MIT campus

More
14 years 10 months ago #676 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
Gyorsan fölszaladsz Azumihoz, mert ha eddig nem jött le, csak lehet valami gond, f?leg, hogy eddig úgy t?nik, eleget aludtatok, kisebb kihagyással ugyan. Persze nem kopogtatsz, de úgy t?nik nem is kell. Épp nyitnád az ajtót, de kinyílik magától és Crystalt látod amint a szája el?tt keresztbe tett mutató ujjal jelzi, hogy Azumi alszik. Lábujjhegyen jön ki a szobából és rendkívül óvatosan csukja be az ajtót. Egyszer még össze is rándul amikor a sarokvas megnyikordul. [Ha te csinálod, akkor itt gyorsabb vagy és akkor nem nyikorog.] Pár percnyi óvatosság és azt ajtó halkan becsukódik, alig hallhatóan kattan helyére a zár nyelve. Innen Crystal még csendben elmegy a folyosó végéig.

-"Bocs, de elvileg tudtál róla, Lexi meg megkért, hogy figyeljek oda. Különben semmi vészes, csak kimerültség. Kicsit többet kell majd aludnia. Az els? egy-két alkalom nem lesz a legjobb, a kimerültséggel sokszor nem túl pihentet? alvás is jár, de utána minden rendben lesz. Átnéztem Azumit mindennel, amit ismerek. Nem vagyok ugyan orvos, de úgyis a mágia végzi a diagnózist. Ha valami volna, majd szólok. Nekem úgyis könnyebb szemmel tartani. Nem tudom mit?l merült ki ennyire, nem kérdezgettem, inkább hagytam aludni, engedély nélkül beletúrni más gondolataiba meg Lexi szokása. Szóltam már párszor, hogy ne csinálja, de nem tud leszokni róla."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #677 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Kicsit aggódok. Nem tudom mit?l ilyen kimerült.

Aika elgondolkodik, és egyetlen pillanat alatt már el is kezdi részletezni az elméletét

- Bár az is tény, hogy most hosszú napja volt, s ha ehhez nincs hozzászokva, kicsit megviselte a Brainlock ügy, akkor könnyen lehet, hogy fáradtan csatlakozott be. Le merném fogadni, hogy nem használ olyan biomonitort ami ne csak a fekete jég jeleire figyelne, hanem a fizikai kifáradásra, kiszáradásra is. Kevés dekás figyel ilyesmire.

- Ha a mátrixban nem volt szomjas, nem volt éhes, ott nem érezte a testi kimerültséget, könnyen lehet, hogy még jobban kimerült. A saját mainframe könnyen leköthette. Ha energiaitalokat ivott, stim patchet használt el?tte is, akkor a kés?bbi kimerülés még rosszabb, még nehezebb jól aludnia.

- Ha a mágia semmi bajt nem talált, kerestél varázslatot, figyeltél az asztrális síkon, hogy szellem se zavarhassa, akkor szerintem ez t?nik a legvalószín?bb magyarázatnak, de nem árt megtudni err?l egy doki véleményét is.

Aika úgy dönt, hogy a mátrixon keresztül megkérdezni egy megbízható dokit, nem is lenne rossz ötlet. S ha már levelezésbe fog akkor a ház beavatottját is megkéri, hogy nézzen körül asztrális síkon nem-e vesz észre ? valamit.

- Ha megvizsgáltad, s te is úgy látod, hogy se betegség, se mágia, se mérgezés nincs a fáradtság mögött, akkor nincs jobb ötletem ennél. Viszont akkor jobban kell vigyáznom Azumira.

Teszi hozzá Crystal felé fordulva.

- Azonban félek, hogy nem csak Azumi és Lexi lesz kimerült a közeljöv?ben, úgy látom még sok olyan dolog van el?ttünk ami bizony megterhel? lesz. Legalábbis, ha jól tudom nektek mágusoknak külön program készül, ha már beavatott varázsló is érkezett a házba. Azt pedig még Jeff is tudja, hogy a beavatás nálatok nem a szívatás szinonimája, így feltehet?en többen jelentkeztek majd rá. Fogjátok bírni?

More
14 years 10 months ago #678 by Nyarlathotep
-"Err?l igazából Lexit kellene kérdezned. Nekem is ? szólt, hogy figyeljek oda Azumira, mert te lehet hogy nem fogsz ráérni és most sürg?s. Nem kérdezgettem, mert eléggé szét volt esve, jobban mint Azumi. Biztos, hogy valami ilyesmi lehet egyébként a dologban. F?leg ha valaminek utána is nézett, s?t azon sem csodálkoznék ha lábon próbált volna kibírni egy fekete jeget. Ha viszont azt a szemét stim patchet is használta, akkor nem csoda ha így érzi magát. f?leg ha lassította valamivel, hogy ne egy löketet kapjon, hanem hosszú és egyenletes dózist. Lexi mondjuk biztos, hogy többet fog tudni err?l. Akkor ilyen elmereng?, ha talál valamit. A Tükörvilágban pedig nyugodtan szétnézethetsz, azon kívül, hogy kicsit más minden, nem fogtok semmit sem látni."

-"Neked kellen Azumira vigyázni? Kötve hiszem. Ha nem tanul meg magára vigyázni, akkor nélküled igen elveszett lesz. Ha ezt akarod, akkor csináld nyugodtan, bár azt hittem csak addig lesztek együtt, amíg a Renraku nem hajlandó levenni Azumiról a brainlockot."

-"Külön program? Nem tudom, hogy mit terveztél nekünk, de azzal, akit iderendeltél én nem vagyok hajlandó együttm?ködni. Nem bántom, csak nem fogok az ? csapatához csatlakozni. A többiek... azt csinálnak amit akarnak, de ahhoz a lányhoz én nem fogok csatlakozni, még Lexi kedvéért sem. Valamiért mintha asztrálisan taszítana. Lehet, hogy azért, mert annyira különbözik. Biztos, hogy ? is érzi. Carolynnak viszont pont jó lesz. ? úgyis olyan er?szakos tud lenni néha. Amikor olyan akkor ? is taszít, de ezt rajta azért nem annyira érzem."

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #679 by TheElf
- Ez a te döntésed, de kevés helyr?l tudtam volna beavatott varázslót hívni, és nem hiszem, hogy a sereg varázslói szimpatikusabbak lennének nála. Carolyn pedig nem hiszem, hogy nagyon sokat választhatna a kérdésben. Els?sorban azért nem, mert így is úgy is a Lone Starnál van. Így szerintem ? eleve azzal számol, hogy az egyik Lone Staros csapat tagja lesz.

- De azt hiszem ezen felül is nagyon sok dolgunk lesz.

[i:3g39f1rl]Aika megnézi a zseb?rmesteren a határid?naplót

[/i:3g39f1rl]- Azt hiszem kicsit több is, mint gondoltam. Úgy látszik az egyetem egyre több id?t rabol el mindenki életéb?l. És ha jól tippelek, nekem minden el?adásra fel kell készülnöm, ami nem jó hír. De valahogy majdcsak boldogulok.

- Igaz, a stim patchet nem szeretem, még hosszabb bevetések során sem szívesen élek vele, így persze igyekszem megúszni a dolgot. Szerencse, hogy pár apróságot meg tudok úszni az eredeti terveimb?l, de így sem lesz egyszer?.

- És remélem sok pót ZH történetet megúszom, de[i:3g39f1rl] a tételsort átnézve van egy olyan érzésem, hogy nem fogom[/i:3g39f1rl].

Persze ez több mint egy érzés, hiszen minden fokozattal (PhDvel is, habilitációval is) együtt jár az egyetem munkájában való aktívabb részvétel, akkor pedig a pót ZH történet sokszor a tesztek javításáról szól, ami pedig többnyire nem a megúszható feladatok közé tartozik.

More
14 years 9 months ago #680 by Nyarlathotep
-"Nekem is sok dolgom lesz még, Lexinek meg biztosan. Én mondjuk szeretem ezt csinálni Lexit meg ahogy ismerem, nem lehet majd kirángatni a könyvtárból. Már most is alig lehet a telefon mell?l elrángatni, hol ezzel beszél, hol azzal. Engem persze csak meghívtatok, én nem tudom, hogy pontosan mi folyik itt, hogy ennyi szörny? dolognak néztetek utána. Olyasmit kapargattatok meg, amire még gondolni is szörny?. Én inkább azt akarom tudni, hogy TI bírni fogjátok-e, f?leg te enélkül a stim tapasz nélkül, nameg hogy ez MELLETT hogy lesz id?tök bármire is. Mondjuk erre a brainlock izére meg ilyenekre."

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #681 by TheElf
- Szerintem bírnom kell. Katonánál ez parancsra kell, hogy m?ködjön. De ahogy látom az egyetem nem kevés id?t fog elvenni. Bár mondták minden fokozat egyre többet fog elvenni, de nem gondoltam, hogy [i:3sx8mbm6]ennyit.[/i:3sx8mbm6] És nem kis szerencse kell ahhoz, hogy az UV id?pontok, PótZH id?pontok elméletiek maradjanak.

Time to create page: 0.238 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.